Na de 3-0 thuisoverwinning op Volendam van afgelopen donderdag, maakt heel Deventer zich op om het karwei morgen af te maken in het vissersdorp. De selectie van GA Eagles reist tegen het einde van de zaterdagmiddag alvast af richting Noord-Holland. Mocht de 3-0 overwinning in Volendam verdedigd worden dan speelt men volgend seizoen in de Eredivisie!

Meereizende fans
Het uitvak van Volendam biedt morgen plaats aan 400 supporters van GA Eagles. Fans die dit seizoen vijf of meer uitwedstrijden hadden bezocht, kregen voorrang om mee te mogen naar Volendam. Door Burgemeester Heidema is geprobeerd om meer kaarten los te weken aan de kant van Volendam, maar dat plan mislukte. De negen bussen vertrekken morgen rond 13.30u vanaf de Adelaarshorst. Het duel start om 16.30u.

Groot scherm in de Adelaarshorst
Voor de supporters die in Deventer achterblijven is er in de Adelaarshorst een groot scherm paraat. In samenwerking met de supportersvereniging organiseert de club er vanaf 15u een vermakelijk programma. Liveoptredens en voldoende eet- en drinkgelegenheid moeten de eventuele promotie extra glans geven. Entree is twee euro voor volwassenen en één euro voor jeugd tm 16 jaar. Na afloop wordt de selectie rond 21u verwacht, ongeacht het resultaat.

Het duel is tevens live te zien op Eredivisielive1.

Huldiging
Mocht de promotie een feit zijn, dan is er op maandag een huldiging in de binnenstad van Deventer. Dit feest zal starten om 19u.

Opstelling
GA Eagles zal morgen vermoedelijk in dezelfde opstelling aantreden als afgelopen donderdag. Bij Volendam zijn in ieder geval De Lange en Kramer niet aanwezig, beiden zijn geschorst.

Volendam-trainer Hans de Koning feliciteerde afgelopen donderdag na afloop GA Eagles al met de promotie. Was dit een spel? Of meende hij dit echt? In ieder geval zit GA Eagles in een zeer riante positie richting de Eredivisie. Als de spelers net zo paraat staan als de organisatie rond de wedstrijd, komt het goed met GA Eagles en wordt het een historische dag!