Weinig lol voor GA Eagles op het Kasteel

Op het Kasteel in Rotterdam verloor GA Eagles zondagmiddag met 1-0 van mede-promovendus Sparta. Een late strafschop van Brogno geven de Deventenaren nog niet de competitiestart waarop werd gehoopt. Na drie duels staat de ploeg van trainer Hans de Koning nu op één punt.

Gezegd moet worden dat Sparta over de gehele wedstrijd beter was dan de bezoekers. Een doelpunt leek echter lange tijd uit te blijven. Met name Sparta-spits El Azzouzi kende een ongelukkige middag. De Ajax-huurling mistte meerdere opgelegde kansen, maar had ook de nodige pech. Zo eindigde één poging op de paal achter GA Eagles-doelman Zwarthoed.

Toen de meegereisde supporters en de ploeg uit Deventer dachten met een gekoesterd punt te kunnen terugreizen, beging vice-aanvoerder Fischer een fout. Hij vloerde nogal opzichtig aanvaller Brogno. Die vervolgens zelf het buitenkansje benutte. Het bezorgde GA Eagles een weinig bevredigende middag.

Komende zondag (14.30u) speelt GA Eagles thuis tegen Ajax.

Sparta-GA Eagles 1-0 (0-0)
85′ 1-0 Brogno (pen)

Opstelling GA Eagles: Zwarthoed; Lambooij, Fischer, Schenk (25′ Nieveld), Van der Meer (65′ Groenbast); Duits (86′ Teijsse), Suk, Brands; Ojamaa, De Kogel, Wolters

Foto: OrangePictures