GA Eagles is begonnen aan ‘Europees en JL-jaar’

In Epe stonden vanochtend de spelers van GA Eagles weer op het veld voor een eerste training. Vermoedelijk de eerste club in Nederland die zijn voorbereiding startte. Dit mede door de vroege start in het Europa League avontuur dat op 2 juli van start gaat.

Naast de komst van de nieuwelingen was er ook veel aandacht voor Bart Vriends. De centrale verdediger wordt door de Deventer aanhang aangespoord te blijven het komende seizoen. Men is er nog niet gerust op dat de Amersfoorter, ondanks nog een contract voor een jaar, ook in de Adelaarshorst blijft.

Overigens is FC Utrecht-doelman Mike Havekotte ook op proef bij GA Eagles de komende dagen. Joey Groenbast en Salah Aharar trainen in de voorbereiding mee. Zij speelden vorig seizoen bij de beloften. Orhan Dzepar speelde in A1 en mag zich ook bewijzen.

Aanstaande maandag is in Nyon de loting voor de eerste en tweede ronde van de voorronde in de Europa League. GA Eagles weet dan waar het aan toe is. De Jupiler League start voor de Deventenaren op maandag 10 augustus in Eindhoven tegen Jong PSV.

Aanstaande woensdag speelt de ploeg van Dennis Demmers het eerste oefenduel in en tegen Terwolde. Aanvang 19.00u.

Foto’s: Stefan van Riel