GA Eagles: Hamdaoui komt, Wijnaldum vertrekt

Na dagen van betrekkelijke stilte op het spelersfront in Deventer, kwam er vandaag het nodige aan transfernieuws los. Zo wist GA Eagles Dario Tanda en Mo Hamdaoui te binden en staat daar het vertrek van Giliano Wijnaldum (foto, rechts) tegenover.

Dario Tanda (20) werd vandaag gepresenteerd in de Adelaarshorst, die op dit moment wordt verbouwd. De geboren Deventenaar komt weer terug na een avontuur bij FC Twente. Lees meer 

Mo Hamdaoui (22) gaf ook zijn ‘ja-woord’ aan GA Eagles. Net als Tanda tekent de linksbuiten voor twee seizoenen. Hamdoui komt over van Vitesse dat hem voor de winterstop verhuurde aan FC Dordrecht. Voordat de geboren Amsterdammer bij Vitesse terecht kwam speelde hij voor de jeugdopleidingen van Haarlem en Ajax.

Giliano Wijnaldum speelt komend seizoen voor 2e Bundesliga-club VFL Bochum. De linksback kwam vorig seizoen over van FC Groningen en had nog een contract voor één seizoen. De club uit Deventer laat de jongere broer van international Georginio Wijnaldum echter transfervrij gaan. Giliano wordt in Duitsland herenigd met zijn vroegere (AZ-trainer) Gertjan Verbeek.