Na 17 jaar keert Go Ahead Eagles terug op het hoogste niveau in Nederland. De promotie heeft veel losgemaakt in Deventer en omstreken. De ontlading in Volendam, in de Adelaarshorst en op de Brink was dan ook enorm.

GA Eagles zal alleen al vanwege haar pure voetbalcultuur een aanwinst zijn voor de Eredivisie. Menig voetbalsupporter zal uitkijken naar het duel in Deventer waar de knusse en sfeervolle Adelaarshorst als een warme deken zal aanvoelen in het door de commercie geregeerde topvoetbal.

Er zal echter in een zeer kort tijdsbestek veel moeten gebeuren. Zowel het team als de organisatie zal Eredivisiewaardig moeten worden. Ook eist de KNVB dat het veld te allen tijde bespeelbaar moet zijn. Ingegeven door de financiële situatie kiezen steeds meer clubs voor een goedkoper kunstgrasveld in plaats van veldverwarming. Ook onze bestuurders zullen de investeringen zorgvuldig moeten afwegen en hoewel zij ook graag gaan voor een heerlijk strak gemaaide grasmat, kunnen zij iedere euro maar één keer uitgeven. Bij de ware voetbalcultuur van de Adelaarshorst hoort echter geen ‘nepgras’.

De Supportersvereniging Go Ahead Eagles wil de keuze van onze bestuurders wat makkelijker maken door een actie te starten. Deze is ingegeven door een enthousiaste supporter, inmiddels eigenaar van de laatste ‘echte’ middenstip. De ‘Actie Middenstip’ is bedoeld om geld in te zamelen voor de aanleg van veldverwarming en dus voor behoud van echt gras in onze Adelaarshorst. Mocht er, om welke reden dan ook, toch worden besloten om een kunstgrasveld aan te leggen dan zal het ingezamelde geld worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van het stadion.

De Raad van Commissarissen van GA Eagles is op de hoogte van dit initiatief en juicht het van harte toe.

Hoe help je mee?
Iedereen die een deel van het veld ‘koopt’ krijgt een vermelding op het  speciale bord ‘Pitch Owners’, dat een mooie plek in het stadion zal krijgen. Men schaft symbolisch minimaal één vierkante meter veld aan à € 10,-/m2. Maakt u bijvoorbeeld € 50,- over dan wordt u dus automatisch eigenaar van 5 m2.

U wordt één van de ‘Pitch Owners’ door het geld over te maken op bankrekeningnummer 130877131 t.n.v. Go Ahead Eagles  voetbal b.v. onder vermelding van uw naam en actie Middenstip.

Iedere deelnemer doet met zijn gekochte vierkante meter(s) automatisch mee aan een verloting met mooie prijzen.

De Supportersvereniging zal overigens de opbrengst van deze actie verdubbelen!  

Kijk voor meer info ook op: http://www.sv-gae.nl/