GA Eagles niet verder dan 0-0 in Eindhoven

GA Eagles lijkt richting de play-offs in steeds betere vorm te geraken. De ploeg van trainer Hans de Koning speelde uit tegen nummer drie FC Eindhoven weliswaar gelijk. Echter, was het vertoonde spel opnieuw zeer aardig en hadden de Deventenaren recht op meer dan één punt. Men bleef echter hangen op 0-0.

Waar men zou verwachten dat FC Eindhoven, als nummer drie in de Jupiler League, de bovenliggende partij zou zijn in een duel tegen de nummer vijf GA Eagles, kwam dit niet uit. De bezoekers domineerden grote delen van de wedstrijd en hadden voor rust ook de beste kansen. Bart Vriends was vlak voor rust na een kopbal van ploeggenoot Van der Meer gevaarlijk.

Na rust veranderde het spelbeeld nauwelijks, al kreeg FC Eindhoven mondjesmaat wat kansen. Echter wisten de Branbanders, net als GA Eagles, deze avond het net niet te vinden. Eenmaal was de thuisploeg echt gevaarlijk. Gelukkig kon Eagles-middenvelder Duits de bal toen over de achterlijn werken. Zo bleef het deze avond aan de Aalsterweg doelpuntloos.

Aanstaande maandag speelt GA Eagles thuis tegen FC Volendam. Aanvang 20.00u.

FC Eindhoven-GA Eagles 0-0 (0-0)

Opstelling GA Eagles: Zwarthoed, Groenbast, Vriends, Schenk, Van der Meer, Duits, Nieveld, Wolters, Ten Den, De Kogel (39′ Van Ewijk), Van Overbeek (74′ Dzepar)

Foto: OrangePictures