Go Ahead Eagles sluit op zaterdag 22 december het jaar 2012 af met de competitie wedstrijd tegen Almere City FC. Deze wedstrijd staat in het teken van Family Day en begint daarom reeds om 19.00 uur.

Deze jaarafsluiting gaat een happening worden voor het hele gezin. Met diverse leuke acties hopen wij op deze Family Day zo veel mogelijk bezoekers te trekken. En om het publiek tegemoet te komen, hanteren we voor de Brinkgreverwegtribune, IJsseltribune en Leo Halle Tribune de voordelige toegangsprijs van € 2,50.

De voordeelkaartjes zijn alleen verkrijgbaar op de administratie van Go Ahead Eagles (vrijdag van 09.00-12.30 uur en van 13.00-17.30 uur). De niet verkochte kaarten worden zaterdag verkocht aan de dagkassa’s vanaf 18.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels goed op gang gekomen. Voor de IJsseltribune en Brinkgreverwegtribune zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.
Vanaf 17.30 uur is er veel te beleven op Family Day, die mede wordt mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging Go Ahead Eagles en Cambio. Op het supportersplein bij de hoofdingang aan de Vetkampstraat hebben we een gezellige kerst minimarkt opgezet.

De Kerstman heeft zijn komst al toegezegd. Uiteraard ontbreken oliebollen, Glühwein, warme chocolademelk en sfeervolle vuurkorven niet. Bij de nieuwe fanwagen van Go Ahead Eagles, maar ook in de fanshop, kunt u uw roodgele kerstpresentjes kopen. Tevens kunt u bij een kraam van Vuurwerkplein.nl al uw vuurwerk voor de jaarwisseling bestellen. Bij droog weer zal er voor de kleintjes een springkussen staan. En is het u te koud? In het Supportershome bent u uiteraard van harte welkom.
Ook prominent aanwezig is het promoteam van Pro Supporter van Jupiler. Scoor een leuke gadget door je in te schrijven bij dit promoteam. Ook is het Promoteam op zoek naar de BOB. Lees hierover meer in de Matchday.