Forse tik Wijhe’92 in thuisduel tegen SDC’12

Wijhe’92 verloor zondag met 1-5 van SDC’12. Trainer Peter Jansen had met zijn ploeg de afgelopen weken juist de opgaande lijn te pakken, maar zakte tegen de Denekampers door de ‘ondergrens’.

De trainer van de Wijhenaren was tegenover Airplay Sport helder: ‘Dit kun je niet aan één, twee spelers ophangen. Als alle elf, twaalf spelers ondermaats spelen dan wordt het een lastig verhaal. Het niveau hebben we wel, maar iedere week begin je weer op nul.’

Wijhe’92 kon de 0-1 achterstand (doelpunt Jouri Mensink), opgelopen in de eerste helft nog repareren in het tweede deel. Wijhe’92-doelman Neplenbroek stuurde Paco Platenkamp weg, die beheerst afrondde (1-1). Wie in het thuispubliek dacht dat dit het omslagpunt was, kreeg ongelijk. SDC’12 kwam via Jesse Holbeek al heel snel weer terug op voorsprong (1-2). Even later werd dit door Mick Damhuis verder uitgebreid met de 1-3, 1-4 en in de slotfase zelfs 1-5.

Een teleurstellende middag voor de rood-witten die afstand hadden kunnen nemen van de grote middenmoot in 2J. Men heeft nu negen punten uit zeven duels en staat op de vijfde plaats. Komende zondag wacht het uitduel in Apeldoorn tegen nummer twee WSV.

Beluister de reactie van beide trainer na afloop van het duel, gemaakt door Airplay Sport.

Foto’s: Ineke van Wijhe