23 november 2014 Lees Meer →

Forse tik voor Wijhe’92 tegen hekkensluiter

Niemand had gedacht bij Wijhe’92 dat het vanmiddag makkelijk zou worden in Ootmarsum tegen KOSC, maar de hoop op eindelijk weer drie punten was er wel degelijk tegen de hekkensluiter in 2J. Toch liep de ploeg van trainer Peter Jansen tegen een forse nederlaag aan (6-1). Met name standaardsituaties deden de Wijhenaren de das om in het Twentse dorp.

Wijhe’92 kreeg zeker in de eerste helft de nodige kansen en stond meerdere malen één-op-één met KOSC-doelman Peters. Toch vielen de doelpunten niet aan Wijhese zijde, maar voor de thuisploeg. ‘We hebben de eerste helft goed gespeeld, maar kregen uit een corner de 1-0 tegen. Een afstandsschot betekende de 2-0, dat was erg tegen de verhouding’, liet Peter Jansen weten tegenover Airplay Sport.

Na rust volgde opnieuw een domper, na wederom een cornerbal die binnenviel (3-0). Uit een counter schoot Weierink KOSC daarna in veilige haven (4-0). De Wijhenaren deden nog wat terug via Tjidde Koopman (4-1), maar het slotakkoord was voor de thuisploeg middels twee benutte penalty’s. Scheidsrechter Mulder had even daarvoor ook nog de nodige kaarten uitgedeeld aan de rood-witten. Zo kon Eddy Wichems met een rode kaart inrukken.

Een teleurstellende middag voor de Wijhenaren, die met 9 punten uit 10 duels op een tiende plaats staan in 2J. Komende zondag ontvangt men de ongeslagen koploper Tubantia.

Beluister ook de reactie van Wijhe’92-trainer Peter Jansen gemaakt door Airplay Sport.

Foto’s: Ineke van Wijhe

SportSport