Lemelerveld – Ondernemersvereniging Lemelerveld (OVL) organiseert van 23 tot en met 25 maart 2012 Open Bedrijvendagen. De organisatie is in handen van 8 ondernemers die zijn aangesloten bij de OVL. Er wordt hard gewerkt aan een aantrekkelijk programma waarmee de Lemelerveldse ondernemingen maximaal op de kaart worden gezet in de wijde regio.
De open bedrijvendagen worden donderdag 22 maart om 19.15 uur officieel geopend met de onthulling van een nieuw kunstwerk op het Kroonplein. Dit kunstwerk is gemaakt door Lemelervelder Wim Spijkerman en is een geschenk van de OVL aan de inwoners. De opening wordt verricht door wethouder Maurits von Martels van de Gemeente Dalfsen. Na afloop wordt een toast uitgebracht op de Lemelerveldse Open Bedrijvendagen 2012.

Tijdens deze dagen is er ook plaats ingeruimd voor het fietsteam Salland d’HuZes, waar Dick Goos uit Lemelerveld deel van uitmaakt. Zij zullen zich op deze manifestatie presenteren door beeldmateriaal van de Alpe d’HuZes te vertonen. Ook zullen zij een loterij organiseren, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting Alpe d’HuZes en het KWF. Verder is er de gelegenheid te bieden om kennis te maken met de Alpe d’Huez door een virtuele beklimming te maken van deze “Nederlandse” berg. Het team fietst op 7 juni a.s maar liefst zes keer de Alpe d’Huez op. Met deze sportieve inspanning wordt geld ingezameld voor de kankerbestrijding.

Graag wil het team de statiegeldactie die in Lemelerveld  bij (Coop Neppelenbroek) en in Heino bij (C1000 en de BONI) loopt, onder de aandacht brengen. “Doe uw statiegeldbonnen in de daarvoor bestemde boxen of tonnen, want elke € is er één en het team is u hiervoor erg dankbaar!”, zo luidt de oproep.