Feyenoorder Klooster en PSV-er Locadia op lijst PEC Zwolle

PEC Zwolle is zich al hevig aan het oriënteren op nieuwe spelers voor het volgende seizoen. Volgens VI zetten de Zwollenaren in op back-up spits Jürgen Locadia van PSV. Bij FR12.nl weet men dat Feyenoord-jeugdspeler Milton Klooster ook interesse heeft uit Zwolle.

Milton Klooster is aanvaller van Feyenoord onder 19 en weet dat vele clubs in hem zijn geïnteresseerd. Zo weet Feyenoord-fansite FR12.nl dat Eredivisie-clubs NEC, Cambuur en PEC Zwolle meedingen om de handtekening van de jeugdspeler. Klooster krijgt in Rotterdam geen profcontract.

Naast belangstelling uit Nederland weet dat zijn zaakwaarnemer ook kan rekenen op belangstelling van het Engelse Stoke City.

Voor de vervanging van Tomas Necid is PEC Zwolle-technisch directeur Gerard Nijkamp onder andere aan het kijken naar de mogelijkheden om PSV-er Jürgen Locadia te huren. ‘Zulke jongens kunnen bij ons perfect een jaar rijpen en zich 34 wedstrijden lang ontwikkelen in de spits, in een omgeving met een goede trainer en een goed team’, vertelt Nijkamp tegenover Voetbal International.

Doelman Warner Hahn (Feyenoord) en Sheraldo Becker (Ajax) zouden door Nijkamp graag nog een seizoen gehuurd worden.