Begin augustus is de Eredivisiepool van SallandMagazine van start gegaan. Wekelijks kunnen voetballiefhebbers voorspellingen doen van de uitslagen van alle wedstrijden de Eredivisie. Voorspel je de juiste winnaar, dan krijg je drie punten. Heb je de eindstand goed, dan krijg je drie extra punten. Zo simpel is het. Per maand is er een aardige prijs te winnen, met op het eind een prijzenpakket over het hele seizoen. Voor het eindklassement kun je extra punten ophalen door vier vragen te beantwoorden, waaronder jouw verwachting wie kampioen wordt. Speel jij al mee?

Voor de Feyenoordsupporter is het wellicht aardig om te weten dat op dit moment maar liefst 40% verwacht dat de titel dit jaar naar Eindhoven gaat. Slechts 6% van de deelnemers verwacht dat Feyenoord-kampioen wordt. Ben jij het daar mee eens? Of toch niet.

Daarom: Ben jij Feyenoordsupporter, ben je andere mening toegedaan en speel je nog niet mee, dan nodigen we je van harte uit om je ook in te schrijven en jouw voorspellingen snel toe te voegen. .

Als je dat deze week nog doet, dan speel je maximaal mee om de maandprijs voor september: een waardebon (25€) van C-1000 van der Worp en een waardebon (10€)van vistraiteur Roescher.