Extra voetbaltrainingen bij De Voetbal Academie

Heel veel  voetballers trainen één of twee keer in de week met veel enthousiasme bij hun voetbalvereniging maar willen nog meer! Voor die enthousiastelingen is De Voetbal Academie. Elke vrijdag organiseert Daan Koerhuis een trainingsmoment met veel nieuwe, uitdagende onderdelen. Op 30 augustus start er een nieuwe periode van 15 weken waaraan jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar mee kunnen doen.  

De Voetbal Academie staat los van een vereniging. Spelers die deelnemen aan de trainingen zijn gewoon lid van hun eigen voetbalvereniging en spelen daar ook hun wedstrijden. De Voetbal Academie organiseert één extra training op vrijdagmiddag.  Dit is een training voor kinderen die voetballen gewoon helemaal fantastisch vinden en graag vaker willen trainen.

Bij zo’n training wordt vaak gedacht dat het alleen voor heel goede voetballers is, maar de trainingen van De Voetbal Academie zijn juist voor iedereen. De Voetbal Academie maakt niveau groepen waarbij iedereen tot zijn recht komt. Er zijn dus ook voetballers bij die gewoon erg enthousiast zijn, heel hard werken maar nog wel een ontwikkeling door moeten maken.

In de afgelopen vijf seizoenen hebben er al heel erg veel spelers getraind bij De Voetbal Academie. Momenteel zijn er nog een paar plaatsen voor de trainingen die starten in augustus op de velden van Wijhe ‘92.

Aanmelden kan via de website: www.devoetbalacademie.nl en voor vragen kunt u mailen naar info@devoetbalacademie.nl.