Heeten is tweemaal te laat wakker (2-0)

SV Heeten ging gisteren bij SV Epe op bezoek. Epe, een club met rijke geschiedenis, bevindt zich momenteel in de onderste regionen van 3B. Een kans op een mooie overwinning liet middenmoter Heeten echter liggen. Zowel in het begin van de eerste als tweede helft had Heeten-trainer Marco Onderberg gezien dat het mis ging: ‘We hebben het vaak in de kleedkamer over scherp aan een wedstrijd beginnen. Toch komen we tweemaal slecht uit de kleedkamer. De koppies gingen daarna hangen.’

‘Na vijf minuten spelen volgde de 1-0 al uit een te korte terugspeelbal van één van onze verdedigers. De koppies gingen toen eigenlijk al hangen’, weet Onderberg. Namens Epe is het Stefan Lokhorst die zijn eerste van de middag kan aantekenen. Heeten kwam na de snelle goal wel iets beter in de wedstrijd, maar was gisteren niet daadkrachtig genoeg.

Opnieuw Stefan Lokhorst zorgde net na rust voor 2-0. Lokhorst was de Heetense defensie te machtig en schoot vanuit een moeilijke hoek raak. Dit was tevens de eindstand. ‘Ik vond het een collectieve off-day. Volgende week zijn we vrij en daarna moeten we uit naar Markelo. De ploeg zal dan wakker moeten zijn’, besluit Onderberg.

Foto’s: Henk Vloedgraven (www.svheeten.nl)