Op donderdag 1 mei heeft de Voetbaldag van de Twentsche Voetbalschool in samenwerking met de Voetbal School Salland plaatsgevonden op de velden bij Rohda Raalte.

De Twentsche Voetbalschool kwam met een team van jonge voetbaltrainers om de kinderen van 6 t/m 12 jaar een voetbal dag te verzorgen. Het was een geweldige dag waar alles in het teken stond van voetbal. Er werd enthousiast gevoetbald door jongens en meisjes uit de hele omgeving van Salland. Voor keepers was er een speciaal programma. Ook zij hebben zich van hen beste kant laten zien.

In twee blokken van anderhalf uur werden de kinderen vermaakt met allerlei verschillende voetbalvormen. De techniek werd bij gespijkerd, er werd gewerkt aan het schot van afstand, er werd gericht geschoten en er kwamen talloze passeerbewegingen aan de orde gedurende de voetbaldag. Kortom, een dag in de meivakantie die vele kinderen niet snel zullen vergeten.

Een leuke bijkomstigheid was dat er scouts van FC Twente en PEC Zwolle een kijkje kwamen nemen. Wellicht mogen er een paar deelnemers selectiewedstrijden voetballen voor één van deze beide clubs!

Ga jij samen met de dagwinnnaars naar de grote finale in juni 2014? Dit was de grote vraag die vooraf gesteld werd. De onderstaande kinderen zijn dagwinnaars geworden en zullen zich verder kunnen profileren op de finaledag.

Wil jij nu het hele voetbalseizoen een keer extra training krijgen van een KNVB- gecertificeerde trainer en alsmaar beter worden? Schrijf je dan snel in op www.voetbalschoolsalland.nl en het hele seizoen zal er één keer in de week gewerkt worden aan jouw voetbal skills!