Eindhoven-verdediger Massop op proef bij GA Eagles (Update)

Vanaf donderdag traint verdediger Milan Massop (foto, rechts) mee bij GA Eagles, aldus De Stentor. De 22-jarige linkerverdediger staat nog tot medio 2018 onder contract bij FC Eindhoven en speelde eerder voor De Graafschap.

De verdediger traint in Eindhoven al twee weken niet onder nieuwe trainer Ricardo Moniz. Volgens de geruchten zou Massop niet hoeven te rekenen op een basisplaats in het centrum van de verdediging en forceert hij hiermee een vertrek.

Massop speelde eerder voor de jeugdopleidingen van DVV Duiven en Vitesse/AGOVV. Vervolgens verkaste Massop in 2011 naar De Graafschap, waarmee hij in 2015 naar de Eredivisie promoveerde. Vorig seizoen verruilde hij echter de ploeg uit Doetinchem voor FC Eindhoven. Komende dagen moet uitwijzen of GA Eagles de interesse in Massop concreter gaat maken.

17-07-2016 (13u): Massop blijft langer bij GA Eagles op stage. Doel van de Deventenaren is om hem in te lijven. GA Eagles wil echter geen vergoeding aan zijn huidige club FC Eindhoven betalen. De clubs moeten/zijn hiervoor in onderhandeling.

17-07-2016 (20.30u): De Stentor meldt dat GA Eagles-technisch directeur Bekking aan hen laat weten dat het voorlopig bij een stage blijft. De Deventenaren gaan niet in onderhandeling met FC Eindhoven zoals het nu lijkt. 

Foto: OrangePictures