Ehizibue blijft PEC Zwolle trouw

Kingsley Ehizibue blijft langer aan PEC Zwolle verbonden. De 22-jarige veelzijdige rechter vleugelspeler heeft zijn nog lopende contract, met twee jaar verlengd tot de zomer van 2020. Ehizibue is een echt jeugdexponent van de club en maakte op 29 oktober 2014 zijn debuut in de hoofdmacht in het bekerduel met HHC Hardenberg (6-1). Zijn competitiedebuut volgde niet veel later tegen Willem II.

Ehizibue speelde tot nu toe 63 officiële wedstrijden in het shirt van de Blauwvingers, waarin hij zeven keer tot scoren kwam. Begin 2016 maakte de speler zijn debuut voor Jong Oranje. In totaal droeg Ehizibue veertien keer het oranje-tricot.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is content met de contractverlenging. ,,Het is goed dat jongens die de volledige jeugdopleiding bij PEC Zwolle hebben genoten – en dat heeft Kingsley – aan boord blijven. Met Ehizibue hebben we een speler in huis die al veel stappen heeft gezet en er nog meer kan gaan maken. Het is mooi dat deze speler behouden blijft voor de club PEC Zwolle. Daar ben ik dan ook heel blij mee.”

Ehizibue is in zijn nopjes met een langer verblijf in Zwolle. ,,Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen bij PEC Zwolle. Ik zie een mooie toekomst tegemoet bij de club waar ik mijn debuut in het betaald voetbal heb gemaakt en hoop op nog eens drie fantastische jaren.”

Foto: Johan Wolff