Eerste en laatste minuten nekken Overwetering (0-2)

Overwetering verloor vandaag met 0-2 van SDC’12. Met een gehavende selectie speelden de Olstenaren vooral een lastige eerste helft. Een vroege en een late tegentreffer brachten de 0-2 eindstand in Olst.

Trainer Van Norel (foto, midden) had voorafgaand aan het thuisduel tegen SDC’12 uit Denekamp de nodige personele problemen. Toch werd er gezien de ranglijst niet op een nederlaag gerekend. De Olstenaren stonden immers zes punten voor op de tegenstander.

Jouri Mensink wist met de eerste kans voor de uitploeg direct wel raad. De aanvaller zette snel in de wedstrijd de 0-1 op het bord nadat hij alleen door kon op Overwetering-doelman De Graaf. De tweede helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en kreeg de nodige kansen. Toen het benutten van die kansen achterwege bleef gingen de Geel-Groenen meer risico nemen. Van die ruimte profiteerden de Denekampers door in de allerlaatste minuut de 0-2 te maken. Ottenhof was de maker.

Een domper voor het team van Van Norel, dat nog niet helemaal in veilige haven lijkt in 2J. Met zes punten voorsprong op de 11e (nacompetitie)plek moet het ook volgende week in Hengevelde tegen WVV’34 weer vol aan de bak.

Beluister hier ook de reactie van Overwetering-trainer Henk van Norel. Gemaakt door de collega’s van Airplay Sport.