Een trilogie voor vv Lemelerveld 3

De voetballers van het derde elftal van de Voetbalvereniging Lemelerveld hebben het wederom geflikt. Waren ze twee jaar geleden de beste van de 4e klasse en vorig seizoen van de 3e klasse, dit voetbaljaargang bleken ze ook in de 2e klasse oppermachtig.

Met nog drie wedstrijden te gaan heeft het 3e elftal veertien punten voorsprong op de nummer twee, Epe 2. Een uitmuntende prestatie in een competitie met, naast Rohda Raalte 3, louter tweede elftallen. Drie opeenvolgende voetbalseizoenen kampioen, een uniek huzarenstukje! Hulde hiervoor.

Vorige week zondag wonnen de mannen op overtuigende wijze van Heeten 2 (5-1) en was het kampioenschap een feit. Een titel van het collectief in saamhorigheid, zoals ook de afgelopen seizoenen. De spelers verzorgen om beurten de training op de donderdagavond, samenstelling en opstelling wordt bepaald door leider en aanvoerders. Een juiste mix van ervaring en creativiteit, met heuse spelvreugde wordt constant de voetballende oplossingen gezocht. VV Lemelerveld 3 mocht dan ook vele complimenten ontvangen van de tegenstanders, een fantastisch voetballende en uiterst sportieve ploeg; “Je kunt nog met ze lachen ook!”

Het derde vierde het kampioenschap met partners en hun file aan trotse kinderen, vrienden en supporters waarna een rondrit volgde. Gaan de jeugdteams normaliter met de kleren aan onder de douche en vervolgens luid toerend door het dorp. Het derde elftal combineerde dit ritueel; zij namen een duik in drie hot-tubs op de platte wagen en lieten zich gelijktijdig door het dorp rijden. Stralende gezichten langs de kant, dolle pret in het ietwat hete water. Na lang getafeld te hebben aan een lange tafel in de sportkantine op het Heidepark werd het feestje uitgebouwd bij de sponsor Café ’t Hoekje, waarna een ieder rustig huiswaarts keerde.

Foto’s: Martin Zwakenberg