Een succesvolle toekomst op Puma voetbalschoenen

Zacht en soepel op weg naar de top. Geprezen in eigen land, driftig en hongerig naar succes internationaal. Dagelijks die training. Beter worden. Werken aan de zwakke punten. Bekers lonken en voetbalschoenen moeten bieden wat gevraagd wordt. Zes spelers die dit seizoen een gooi doen naar de prijzen op de voetbalschoenen van Puma, wie het zijn en hoe het allernieuwste schoeisel hen ondersteunt in hun voetballende kwaliteiten, dat lees je hieronder.

Puma is terug. Niet langer de Puma King. Specifieke Puma voetbalschoenen voor exceptionele kwaliteiten. Voor aanvallers, middenvelders, verdedigers en keepers. Voor eigenzinnigheid en het doel om jezelf dagelijks te overtreffen. Luis Suarez kust zijn hand en rent richting fans op de zijn Puma Future. Kleurrijke schoenen voor een spits met een verhaal. Zijn voeten gaan bij trainingen en wedstrijden in een zeer nauwsluitende pasvorm.

Voor de betere balaanname, de dribbel en het schot. Op het bovenwerk van dit model is de NETFIT-technologie verbonden met de evoKNIT sok en het schietgedeelte van de schoen. Geïntegreerde technieken voor de bal een touwtje. Die NETFIT-technologie geeft Marco Reus de mogelijkheid om de Puma voetbalschoen om verschillende manieren te strikken. Uiterst flexibel en altijd paraat. De Duitse wervelwind op het middenveld voelt de souplesse van de Puma Future bij het opdrijven. Zijn blik kan over de bal, richting doel en fans.

Deze revolutionaire schoen is gemaakt voor de scherpschutters met controle. Dat bewees Antoine Griezmann op het WK. Het werd onder meer zijn WK. Met een pasvorm die aan persoonlijke wensen is aan te passen en een NETFIT-technologie, die over een groter deel van de schoen op acht plaatsen is verbonden, is de schoen vooral in balans. Op de momenten dat ertoe doet. Zonder weifeling de bal door het net. De Fransman juicht en is beslissend voor zijn Frankrijk en Atlético Madrid.

Puma Future is voor Griezmann vooral een schoen die zijn hoge snelheid aan kan. Een ultralichte en flexibele zool laat de Fransman schichtig over het veld gaan. Het model biedt een combinatie van responsiviteit in de demping en tractie in de prestaties. Geen weg naar het doel meer zonder Puma Future. Griezmann danst voor altijd over het veld. Op zoek naar goals, assists en wanhopige verdedigers.

Het zachte en soepele leer van de Puma One laat Romelu Lukaku focussen op zijn prooi. In deze schoen vindt de Belgische topspits een fijnzinnige pasvorm met comfort. Het maakt hem nog sneller. Nog sterker. Nog doeltreffender. De elastane sok van de One biedt Kun Aguero een strakke en stabiele ondersteuning voor zijn enkels. Gemaakt voor zijn enkels. Als een roofdier cirkelt hij op deze Puma voetbalschoenen door de defensie. Klaar om ieder moment zijn beslissende versnelling te plaatsen.  

Met een noppenstructuur die is gemaakt voor snelheid en betrouwbaarheid zit de schoen trots om de voeten van Gianluigi Buffon. Hij houdt volledige controle over de situatie en de bal. Het evoKNIT gebreide ontwerp biedt een naadloze technologie voor lichte, ademende en nauwsluitende ondersteuning. De Italiaanse topkeeper blijft fit op schoenen die hem ergonomisch sterker maken. Het superdunne leer laat hem de bal lepelen naar de plek waar hij dat wilt.