In een paar minuten geeft Overwetering de punten weg

In 2J verloor Overwetering gisteren van Helios met 1-2. Na ongeveer een halfuur spelen kreeg de ploeg uit Olst twee tegentreffers te verwerken. Twee treffers die makkelijk werden weggegeven. Voor rust maakte Bram van Bessen uit een penalty nog wel de 1-2, maar daar bleef het slechts bij.

Pascal Oguz wist zijn naam tweemaal op het scoreformulier te zetten namens de Deventenaren. Uit een breedtebal vanuit een vrije trap wist Helios alleen voor Overwetering-doelman Hafkamp te verschijnen. Deze was genoodzaakt aanvaller Oguz neer te leggen binnen het strafschopgebied. Hafkamp krijgt geel en Oguz benutte zelf de penalty (0-1). Even later waren Hafkamp en Oguz opnieuw in de hoofdrol. Nu wist Oguz een uittrap van de Overwetering-doelman te onderscheppen en hem met een lob te passeren (0-2).

Na een overtreding op Paulino Kifeta kreeg ook de thuisploeg nog in de eerste helft een strafschop, die werd benut door Bram van Bessen (1-2).

De tweede helft wilde Overwetering wel aanzetten, maar bleef Helios tegelijkertijd gevaarlijk. In de eindfase ging de ploeg van Norel nog één-op-één spelen en meer risico nemen. Een verandering in de score bracht dit echter niet meer.

Door het verlies staan de groen-gelen met vijf punten uit zes duels op een elfde plaats. Komend weekend is men vrij, die week daarop ontvangt men PH Almelo.

Beluister ook de reactie van Overwetering-trainer Van Norel gemaakt door Airplay Sport.

Foto: www.overwetering.nl