Het HOFtheater heeft een zeer muzikaal en humoristisch theateraanbod komend weekend. Marike Jager opent het weekend op donderdag 22 maart. Robbert Jan Proos neemt vrijdag 23 maart het podium over. Zaterdagavond 23 maart is De Beenhouwerij met een spetterende percussieshow te zien. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u een workshop percussie bijwonen van Xplosief uit Zwolle.

Donderdag 22 maart start Marike Jager in het HOFtheater het muzikale weekend in Salland met de voorstelling ‘Here Comes the Night’. Haar debuutalbum werd lovend ontvangen en kreeg een Essent Award. Haar tweede album kreeg twee Edison nominaties en stond wekenlang in de Album Top 40. Nu zal ze nummers van haar derde album ten gehore brengen in het HOFtheater. De songs zijn kleurrijke verhalen en de muziek is vol van de zinderende swing die een nacht bijzonder maakt. ‘Here Comes the Night’ is een muzikale reis die je midden in de nachtelijke stad dropt. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten à € 18,50 zijn verkrijgbaar via www.hofinsalland.nl of de VVV/ANWB in Raalte: 0572 35 24 06.

Robbert Jan Proos is op vrijdag 23 maart in het HOFtheater te zien met de voorstelling ‘Solo’. Aanvankelijk stond op de website en in het programmaboekje dat het om de voorstelling ‘Everest’ zou gaan, het gaat echter om de Try-out voorstelling ‘Solo’. Tijdens de voorstelling gaat Proos op zoek naar het eenzaamste gevoel wat er is. Voorbeeld: Met een oneven aantal mensen Oud & Nieuw vieren en dan wordt het twaalf uur… Er zijn nog kaarten à € 11,- verkrijgbaar via www.hofinsalland.nl of via de VVV/ANWB in Raalte: 0572 35 24 06.

Meester-beenhouwers Gerrit de Cock en Reinert D’Haene brengen een best of van 15 jaar De Beenhouwerij: ‘Binnen zonder kloppen’ op zaterdag 24 maart in het HOFtheater. Sommigen noemen het humoristisch percussietheater, anderen spreken liever over een unieke muzikale beleving. Het Vlaamse gezelschap begon als persiflage op het percussiegezelschap ‘Slagerij Van Kampen’, maar groeide uit tot één van de beste percussiegroepen van Europa. Voor liefhebbers van percussie en theatershow een must. Kom binnen zonder te kloppen en geniet. Kaarten à € 21,- zijn verkrijgbaar via www.hofinsalland.nl of de VVV/ANWB in Raalte: 0572 35 24 06.

Voorafgaand aan de voorstelling ‘Binnen zonder kloppen’ van de Beenhouwerij kunt u meedoen met de workshop Percussie. De workshop wordt gegeven door Xplosief uit Zwolle. Bij deze unieke workshop wordt verwacht dat u zelf spulen van thuis meeneemt om muziek op te maken. Denk bijvoorbeeld aan potten, pannen, stokken van hout, een vuilnisbak of een velg zonder spijlen, zolang er maar muziek uit komt. De workshop begint om 16.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur, inclusief pauze. Na de workshop en voorafgaand aan de voorstelling, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een luxe broodbuffet met soep en een warme snack. Ook als u niet deelneemt aan de workshop, kunt u gebruik maken van dit buffet. Het luxe broodbuffet vindt alleen plaats bij voldoende animo en start om 18.00 uur. Kaarten voor de workshop en het broodbuffet (resp. € 5,00 en € 15,00) zijn verkrijgbaar via www.hofinsalland.nl of de VVV/ANWB in Raalte: 0572 35 24 06.

 

Binnenkort in het HOFtheater:
Do 29-03           Daniël Lohues                                           Muziek                          Wachtlijst
Vr 30-03            Andermans Veren Live!                           Cabaret                        Kaarten beschikbaar
Za 31-03            BZN Tribute Band Mon Amour               Muziek                         Kaarten beschikbaar
Vr 13-04            De Wereldband                                          Muziek                        Kaarten beschikbaar
Za 14-04            André Manuel                                            Cabaret                        Kaarten beschikbaar
Zo 15-04            Danstheater ZIRR                                     Jeugd                           Kaarten beschikbaar

 

Kaartverkoop
Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of via www.hoftheater.nl waar u er voor kunt kiezen zelf uw e-ticket uit te printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op www.hoftheater.nl.