Mooi doelpunt? Juichen? Deel het en win prijzen voor jouw club!

Een mooi doelpunt, een persoonlijk record of een perfecte slag. Iedereen heeft wel eens een winnend moment meegemaakt. Salland Zorgverzekeringen deelt graag mee met deze feestvreugde en vraagt jou om je favoriete Juichmoment met hen te delen. Of die van je vader, moeder, vriend, tante, buurvrouw of dochter natuurlijk. 

Het mag een bestaande foto zijn, maar je mag ook een nieuw Juichmoment maken! Je maakt dan tevens kans op mooie prijzen voor jouw club, vereniging of team.

Hoe werkt het?
Ga naar http://woobox.com/zwpdke, upload een foto van jouw Juichmoment via de juich-applicatie, deel jouw foto met je vrienden en verzamel stemmen om kans te maken op een fantastische prijs voor jouw club, vereniging of team.

Wat kun je winnen?
Er liggen een aantal prachtige prijzen klaar voor de 3 Juichmomenten met de meeste stemmen. De volgende 3 prijzen worden weggegeven:

* 1e prijs: Sportclinic t.w.v. € 1.500,- voor al jouw sportvrienden
* 2e prijs: Vrije keus in multimedia t.w.v. € 600,- voor jouw sportclub
* 3e prijs: Sportmateriaal t.w.v. € 400,- voor jouw sportclub

Meedoen? Iedereen mag meedoen. Je mag een Juichmoment van jezelf, maar natuurlijk ook van iemand anders plaatsen. Heb je geen foto van een leuk Juichmoment bij de hand? Maak dan gewoon een nieuwe!