14 december 2014 Lees Meer →

Drukwerkdeal.nl ook volgend jaar op shirt Eagles

Tot grote vreugde van zowel club als bedrijf, blijft Drukwerkdeal.nl ook in het seizoen 2015/2016 hoofdsponsor van Go Ahead Eagles en zal het de shirts van de roodgelen sieren. Na de wedstrijd tegen SC Cambuur, werd in bijzijn van trainer Foeke Booy het nieuwe contract getekend.

Directeur Marco Aarnink: “Hiermee laten we zien dat we het volste vertrouwen hebben in Foeke en zijn team. We zijn erg trots dat wij als Deventer bedrijf een nieuw hoofdstuk openslaan in onze samenwerking met deze mooie club. ”

GA Eagles-manager Jelle Beuker: “Daar legt Marco het juiste accent, vind ik. Dat is toch wel een prachtig aspect, dat een echt Deventer bedrijf hoofdsponsor is van onze club.”

Voorzitter Edwin Lugt: “Het betreft bovendien een ‘partnership plus’. Drukwerkdeal.nl beschikt over enorm veel kennis en ervaring op het gebied van (online) marketing en sales en gaat ons actief helpen bij het vol krijgen van het stadion. Begin januari 2015 hebben we al een sessie met elkaar. Ik vind het fantastisch dat het nu al zeker is dat we samen doorgaan, met zo’n geweldige sponsor ook het volgend seizoen ingaan. En ik weet dat we beide de intentie hebben er een echt duurzaam partnership van te maken.”

Foto: Johan Wollf
Tekst: GA Eagles

SportSport