OLST – Sportclub Overwetering biedt de komende dagen diverse activiteiten aan. Het gaat om de Fietsbingodauwtraptocht op Hemelvaartsdag 9 mei; een darttoernooi op vrijdag 10 mei; een feestavond voor sponsoren, vrienden en leden op zaterdag 11 mei; een wedstrijd tussen Ajax- en Feyenoordsupporters op vrijdag 17 mei; de Sixday op zondag 19 mei en tenslotte het Overwetering Friendship Tournament op zaterdag 25 mei.

 

De tiende editie van de Tweewielercentrum Logt Fietsbingodauwtraptocht vindt plaats op Hemelvaartsdag. Het gaat om een 25 km lange fietsroute in de omgeving van Olst. Onderweg kunnen nummers voor de bingokaart worden verzameld. Halverwege de tocht is er een koffiestop met een versnapering. Na afloop kan er in de feesttent op sportpark Overwetering gebruik worden gemaakt van een lunch en volgt het bingospel. De hoofdprijs is een fiets ter beschikking gesteld door Tweewielercentrum Logt uit Olst. Inschrijven is mogelijk tussen 9.00 uur en 10.00 uur op sportpark Overwetering. Iedereen kan meedoen.

Het koppeldarttoernooi op vrijdag 10 mei begint om 19.00 uur. Opgeven kan via een mailtje naar darten@overwetering.nl.

Tijdens de feestavond op zaterdag 11 mei doen (inter)nationaal scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn vaste assistent Coen Droste op humoristische wijze verslag van hun belevenissen op topsportniveau. Ook is discotheek Jambalaya aanwezig en is er een optreden van het duo Feestlift. Aanvang is om 20.00 uur.

De wedstrijd tussen de Ajax- en Feyenoordsupporters van SC Overwetering beleeft op vrijdag 17 mei zijn eerste lustrum. Aanvang is om 19.00 uur. Dat wordt vliegen afvangen op hoog niveau.

Op zondag 19 mei, Eerste Pinksterdag, volgt de jaarlijkse Schildersbedrijf Harleman Sixday. De aftrap is om 11.00 uur. Na afloop is er een barbecue voor alle deelnemers. DJ’s Daalmeijer & Friends zorgen voor de muziek.

Tenslotte staat op zaterdag 25 mei het Overwetering Friendship Tournament op het programma. Dit inmiddels regionaal bekende sport- en muziekevenement wordt met name georganiseerd voor sporters, supporters en begeleiding van sportteams die in hun competities uitkomen op recreatief amateurniveau. In samenwerking met diverse busmaatschappijen maken veel teams  gebruik van busvervoer tegen een gereduceerd tarief.

Zie ook www.overwetering.nl

 

Weekblad voor Salland, mei 2013