De Nederlandse Techniek Kampioenschap voetbal is gebaseerd op de visie van René Meulensteen en staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes.

Door middel van zijn unieke opleidingsmodel en trainingsmethodiek zal iedere jeugdspeler op zijn of haar niveau een beter rendement kunnen halen. De visie is om de kinderen eerst de baas te laten worden over de bal d.m.v. coördinatie en voetenwerk, vervolgens aanleren om de 1 tegen 1 situatie te domineren middels diverse technische bewegingen om zo het verschil te creëren in de wedstrijd. Dit heeft René Meulensteen ook jarenlang bewezen bij de Jeugd-Academy van Manchester United en later bij het 1ste elftal onder leiding van Sir Alex Ferguson. Alle voetballers die door René zijn getraind waren vol lof over zijn trainingen en aanpak ‘to become a better and bigger player’.

Voetbalorganisatie Sportpartners werkt al heel lang samen met René en heeft het genoegen om zijn visie uit te mogen werken tot een uniek concept; “Het Nederlandse Techniek Kampioenschap voetbal”

De kinderen gaan de dag beleven met het aanleren en toepassen van techniekoefeningen in afwisselende oefenvormen, spel- en partijvormen zoals die ook worden toegepast in de Jeugd Academy van Manchester United.  Het is zeer zeker een toegevoegde waarde voor jeugdspelers van alle niveaus, maar ook voor jeugdtrainers die kennis maken met deze unieke visie.

Het NTK vindt plaats op vrijdag 25 oktober 2013 op het sportcomplex Tijenraan van Rohda Raalte te Raalte. Aanvang 10.00 uur.

Val jij in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar dan nodigen wij je hierbij uit om aan het NTK deel te nemen. Ook spelers/speelsters van andere clubs uit de regio zijn van harte welkom. Ook niet bij een club aangesloten jeugdvoetballers kunnen meedoen! Iedereen leeft als een “kampioen”, werkt als een “kampioen” en voelt zich een “kampioen” op het NTK.

Wil je ook graag meedoen én kans maken op een fantastisch voetbalweekend naar Manchester United schrijf je dan snel in  via www.moves-skills.nl    VOL = VOL !!

Kosten voor deze dag bedragen 40 euro.