Dikkers en Van Oldeniel naar Rohda Raalte

Rohda Raalte heeft zich voor volgend seizoen versterkt met een aanvaller en een keeper. Sven Dikkers komt over van De Zweef en doelman Frans van Oldeniel maakt na de zomer de overstap vanaf Schalkhaar.

Op RohdaRaalte.nlgeeft Dikkers aan:“Na enkele goede gesprekken met de mensen van Rohda Raalte heb ik lang getwijfeld. Ik heb mijn hele leven bij De Zweef gevoetbald en heb het daar nog steeds uitstekend naar mijn zin. Toch heb ik besloten om de stap te gaan maken, de sportieve uitdaging heeft daarbij de doorslag gegeven. Sportief gezien hoop ik dat ik nog eens in de hoofdklasse kan spelen en hopelijk zal dat bij Rohda Raalte het geval zijn. Ik heb er erg veel zin in en ga deze uitdaging met veel plezier aan.”

Frans van Oldeniel, die eerder in de jeugd van FC Twente en GA Eagles speelde kwam als huidige doelman van SV Schalkhaar op de radar van Rohda Raalte: “De gesprekken met de mensen binnen Rohda Raalte hebben mij een goed gevoel bij de club gegeven. Daarnaast sluiten mijn ambities uitstekend aan bij de ambities van de club. Ik kijk er dan ook naar uit om komend seizoen bij Rohda Raalte te spelen”, aldus de 21-jarige doelman.