Derby Wijhe’92-Overwetering live op IJsselland TV

Fans van Wijhe’92 en Overwetering kunnen zondag 9 april hun hart ophalen. Voor het eerst in de geschiedenis is de derby tussen de twee ploegen uit Olst en Wijhe live te zien via IJsselland TV en Facebook. In samenwerking met Wijhe’92, RTV Raalte en een aantal lokale ondernemers zendt de omroep vanaf 13.20 uur rechtstreeks uit vanaf het Gemeentelijk Sportpark in Wijhe. Ook is er een voor- en nabeschouwing met spelers én trainers. 

,,We zijn al maanden bezig met de voorbereidingen op deze bijzondere uitzending”, laten organisatoren Jochem Keukenkamp en Stefan van Riel van IJsselland TV trots weten. ,,Dit is een service voor fans die niet bij deze derby kunnen zijn.” Naast televisie is de wedstrijd ook te bekijken via een speciale livestream op Facebook. ,,Jongeren kijken al lang geen televisie meer, dus we willen ook voor die doelgroep een uitkomst bieden.”

De derby begint zondag om 14.00 uur en is voor kijkers met een Ziggo abonnement te volgen op kanaal 45. Daarnaast is de livestream te bekijken via de Facebookpagina van Airplay Radio. Wie niet over deze kanalen beschikt kan terecht op de website www.airplayradio.nl.

Foto: Rijk van den Berg