Dennis Bekking nieuwe Technisch Manager GA Eagles

Go Ahead Eagles heeft Dennis Bekking aangesteld als Technisch Manager. De 39-jarige oud-speler van Go Ahead Eagles en Rohda Raalte tekent een contract voor drie jaar in Deventer.

Momenteel vervult Dennis Bekking de functie van Hoofd Jeugdopleiding bij FC Twente. Voorheen was hij actief in een leidinggevende rol binnen de jeugdopleiding van PEC Zwolle. “Dennis is in het bezit van de eigenschappen waar wij als club veel waarde aan hechten”, vertelt Adrie Steenbergen, bestuurslid Technische Zaken van Go Ahead Eagles. “Allereerst kent hij de club en de regio goed. Daarnaast vinden wij doorstroming van jeugd erg belangrijk. Dennis heeft bij zowel PEC Zwolle als FC Twente veel ervaring opgedaan in relatie tot de doorstroming van talentvolle jeugdspelers. Hij is in staat het medisch-, technisch- en scoutingsbeleid beleidsmatig af te stemmen tot een complementair geheel dat past binnen onze doelstellingen”.

Dennis Bekking is als Technisch Manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het totale technische beleid van Go Ahead Eagles. Bekking: “Go Ahead Eagles wekt landelijk nog altijd veel sympathie op. De club is financieel gezond, straalt ambitie uit en de Voetbalopleiding brengt de club nog beter in contact met de directe regio. De club heeft veel potentie. Ik zie er ontzettend naar uit samen de schouders eronder te zetten om die potentie de komende jaren maximaal te benutten.”

Bekking keert met zijn overstap naar Go Ahead Eagles terug op het oude nest. Hij is een geboren en getogen Deventenaar. Zodra de laatste zaken bij FC Twente zijn afgewikkeld, gaat hij aan de slag bij Go Ahead Eagles.

Bron: www.ga-eagles.nl / Foto: Johan Wolff