Dennis Demmers gaat volgend seizoen de functie van hoofdscout vervullen bij GA Eagles. De 37-jarige inwoner van Deventer is momenteel trainer van Excelsior’31 en zou komend seizoen bij SV Urk gaan trainen.

Demmers tekende een contract voor twee seizoenen bij GA Eagles. Demmers heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in het amateurvoetbal. Nadat de oefenmeester SC Lemele, SVZW, Colmschate’33 en Berkum had getraind, won hij in zijn periode bij Excelsior’31 in 2010 de Rinus Michels award als beste amateurtrainer van Nederland.

Door het vertrek van Marc Overmars komende zomer als technisch eindverantwoordelijke bij GA Eagles, komt er in Deventer een nieuwe structuur van het technisch platform. Inmiddels is Erik ten Hag aangesteld als trainer en technisch manager. Met de aanstelling van Demmers heeft GA Eagles zijn hoofdscout binnen en een initiator die in de zomer van 2013 de club weer een beloftenelftal moet geven. Daarnaast gaat Demmers komend seizoen enkele dagen assisteren bij het eerste elftal.

Door het aannemen van een baan in het betaalde voetbal vervalt de functie als hoofdtrainer bij SV Urk voor Dennis Demmers. De hoofdklasser moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer.