Op 2 en 3 januari zal er in de sporthal van SV Broekland voor de tweede keer een zaalvoetbal 2-daagse georganiseerd worden door De Voetbal Academie. Daan Koerhuis is oprichter van De Voetbal Academie en organiseerde vorig jaar voor 32 spelers twee voetbaldagen. Het unieke aan deze voetbaldagen is de locatie, namelijk in de zaal. De zaalcompetitie in Salland onder de jongste jeugd is erg populair en goed georganiseerd. Echt gerichte training is er alleen nog niet. Juist daarom biedt De Voetbal Academie deze twee onvergetelijke dagen aan.

Sinds 2008 wordt wekelijks training gegeven op de velden van Wijhe’92 door De Voetbal Academie. Deze trainingen zijn momenteel volop bezig en in maart 2014 zal er weer een nieuwe periode starten. Elke zomer organiseert De Voetbal Academie een voetbal 3-daagse. Al deze activiteiten worden erg enthousiast ontvangen door veel gemotiveerde voetballertjes uit heel Salland.

Het enthousiasme is groot bij zowel deelnemers als trainers en daarom wil De Voetbal Academie de zaalvoetbal 2-daagse graag nogmaals aanbieden. Onder enthousiaste leiding zal er twee dagen gewerkt gaan worden aan voetbaltechnische onderdelen. Hierbij zullen zaal specifieke oefeningen worden ingezet. Doormiddel van competitie elementen en mooie prijzen zullen de spelers nog gemotiveerder worden. Veel jonge spelers hebben in de winterstop zaalwedstrijden of trainingen. Daar wil De Voetbal Academie graag wat mee doen en hier een leuke aanvulling op zijn.

Deze twee dagen zijn bedoeld voor jongens en meisjes die momenteel in de E-jeugd voetballen.

Kijk voor meer informatie op www.devoetbalacademie.nl of mail voor vragen naar info@devoetbalacademie.nl