Raalte- Aanstaande zondag staat er de absolute topper in de Hoofdklasse C op Sportpark Tijenraan op het programma: Rohda Raalte – Alcides. De gasten beginnen als koploper en Rohda Raalte als de nummer 3 op de ranglijst. Alcides heeft na de verloren openingswedstrijd van het seizoen alle wedstrijden overtuigend gewonnen. Men zit dus in een goede flow. Ook Rohda Raalte zit in een lift naar boven. De mannen van trainer Kick Maatman verloren tot nu toe nog geen wedstrijd in de Hoofdklasse C. Dit wil men natuurlijk zo houden!

Het is ook het duel van het weerzien met Melvin Velthuis die de afgelopen jaren het prima deed bij Rohda Raalte , maar nu uitkomt voor Alcides. Ook oud-Rohda Raalte speler Paul Kloosterman speelt nog altijd bij Alcides. Alcides wil koste wat het kost de stap maken naar de Topklasse. Rohda Raalte heeft als doel om bij de eerste vier ploegen te eindigen en eventueel een periodetitel pakken. Beide clubs hebben dus een ambitie om dit duel tot een goed einde te brengen.

Vorig seizoen overliep Rohda Raalte Alcides met maarliefst 5-2 voor zo’n 1000 toeschouwers. Dit was destijds voor Rohda Raalte een resultaat om trots op te zijn, omdat Alcides tot dan toe alle wedstrijden had gewonnen. Komende zondag dus bijna diezelfde situatie. Voor Rohda Raalte staat er aanstaande vrijdagavond nog eerst een trainingsstage op het programma met de E-Pupillen. Als tegenprestatie zullen de E-Pupillen zondag zorgen voor een leuke sfeer rondom deze topper en zullen ze Rohda Raalte natuurlijk naar de overwinning willen schreeuwen. Bij Rohda Raalte is Bas Tuitert nog altijd niet van de partij en is Maurice Tepperik nog een vraagteken. Verder is de selectie van Kick Maatman topfit en zeer gretig en er zijn geen schorsingen.

Aanvang van de wedstrijd op Sportpark Tijenraan is 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. J. Mulder uit Deventer en wordt geassisteerd door Dhr. D. Winkel uit Groesbeek en Dhr. J. Dijkman uit Zelhem. Komt allen!

Resultaten van de laatste 4 ontmoetingen in Raalte:
Datum Uitslag Doelpuntenmaker(s) Rohda Raalte
09-10-2011 5-2 Teije ten Den(3x), Deniz Sahbaz & Jordy Bloo
03-10-2010 0-1
25-04-2010 0-0
11-05-2003 2-1 ???

Pupil van de week is: Jarno Antonides (Rohda Raalte D3)
Het parade- en latjetrapteam is: Rohda Raalte E4
Sponsor wedstrijdbal: Bar & Brasserie, Zalen Zwakenberg