Leon de Kogel voor twee seizoenen naar GA Eagles

Leon de Kogel (foto, midden) komt GA Eagles in de aanval versterken. De 23-jarige spits komt over van FC Utrecht. In de Domstad werd De kogel nimmer een vaste waarde en werd zodoende ook verhuurd aan Almere City en VVV Venlo. De aanvaller moet de ploeg van Dennis Demmers het komende seizoen aan de nodige doelpunten helpen. Een verbeterpunt gezien de huidige voorbereiding van de Deventenaren.

‘Gelijk toen ik hoorde dat Go Ahead Eagles interesse had, kreeg ik daar een goed gevoel bij’, vertelt hij op GA-Eagles.nl. ‘Het is een echte volksclub, wat ik natuurlijk ook gewend ben bij FC Utrecht. Dat past heel erg bij mij. Ik ben een jongen die alles geeft, behalve op. Ik ben balvast. Het team kan het spel via mij verplaatsen. Daarnaast ben ik wel een speler die voor zijn doelpunten staat.’

Volgende week maandag staat voor GA Eagles het eerste competitieduel in de Jupiler League gepland. Men speelt dan uit tegen Jong PSV. Aanvang 20.00u.

Foto: Pim Nauta