De ene week is de andere niet voor Haarle (7-0)

‘Sallandia speelde de wedstrijd van het seizoen. Wij zijn op alle fronten afgetroefd’, Haarle-trainer Richard Smit (foto) is duidelijk na afloop van het uitduel in Deventer (7-0). Haarle won vorige week zelf betrekkelijk eenvoudig van OVC’21 met 3-0, maar kreeg deze zondag een pak slaag.

‘Sallandia heeft gewoon meer kwaliteiten. Bij rust was het 1-0 en voetbalden we nog redelijk mee. Maar toen het 2-0 en 3-0 na rust werd, was het gedaan. Bij hen lukte alles en zo werd het 7-0’, zag Smit.

Toch verloor Sallandia ook bij Hoonhorst en ABS met 3-0 hoe is dat te verklaren? Smit: ‘Ik zou in onze klasse geen Toto inzetten. De wedstrijd van vandaag zegt veel over 4H: de ene week is de andere niet.’

‘Ik merk dat de pijp langzaam leeg begint te raken, mede door de smalle selectie. We moeten het seizoen lekker uitvoetballen en gaan voor een plekje in de top-5’, besluit de oefenmeester uit Heino.

Voor Sallandia scoorden Rick Wolvenne (3x), Mehmet Colak, Baris Topbas, Abdou Secka en Patrick Maneschijn.

Haarle staat door de nederlaag met 35 punten op een vierde plaats. Turkse Kracht heeft nog wedstrijden in te halen en kan over Haarle heen springen. Komende zondag is de ploeg van Smit vrij. Die week daarop speelt men uit tegen Turkse Kracht.