De kersverse kampioen Lemelerveld trad vanmiddag aan tegen het Deventerse Davo. Het werd uiteindelijk 2-2 op sportpark de Rielerenk en dat was vooral voor Davo een welkom punt. Davo strijdt namelijk nog tegen nacompetitie. In de 4de klasse H wist Colmschate zich overigens ook te verzekeren van promotie na een 2-2 gelijkspel tegen Hattem.

Op een kurkdroog veld was het Davo dat op een 1-0 voorsprong kwam. Geklungel achterin de Lemelerveldse defensie leidt de voorsprong voor de Deventenaren in. Niet veel later wordt het alweer gelijk; Lugtenberg kan met een harde knal de 1-1 maken. Toch gaat Davo met een goed gevoel rusten. In de 25ste minuut wordt namelijk de 2-1 op het scorebord gezet nadat de Lemelerveldse defensie vergeet in te grijpen.

Lemelerveld maakt uiteindelijk via Kogelman wel de 2-2 met een mooie kopgoal, maar toch zal het kunnen leven met de uitslag. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Davo nog een enorme kans om de 3 punten in Deventer te houden. Voor Davo worden het  nog spannende weken in de slotfase van de competitie. Onderin de competitie ligt het namelijk dichtbij elkaar en is nog geen club al zeker van degradatie.

Volgende week krijgt Lemelerveld OVC’21 op bezoek.