Dave Kok (Wesepe): ‘Ruime winst, maar begin was gelijkwaardig’

Wesepe pakte zondag zijn tweede overwinning van het seizoen. In de thuiswedstrijd in 5A werd tegen Wissel met liefst 5-0 gewonnen. Een mooie opsteker voor de ploeg van trainer Dave Kok: ‘De eerste helft houdt onze keeper Wessel Berends ons op de been. Met rust was het 2-0 en hebben we het in de tweede helft verder uitgebouwd’, reageerde de Deventenaar tegenoverĀ Airplay Sport.

De Wesepenaren hielden voorafgaand aan het duel dit seizoen nog niet ‘de nul’. Door een overwinning op Epse (4-2) stond de thuisploeg op slechts drie punten, maar wist men dit puntenaantal zondag te verdubbelen. ‘Net voor rust slaan we tweemaal toe. Vooral op de eindpass werd getraind van de week en dat had effect tegen Wissel. We hebben mooie aanvallen laten zien’, zag Kok tot tevredenheid.

Voor Wesepe scoorden Koen Boerkamp (1-0) en Damy Bosch (2-0) voor rust. Robin Kemper (3-0), Ronald Wichems (4-0) en opnieuw Koen Boerkamp (5-0) bepaalden de eindstand.

Lettele won in 5H met 2-5 uit tegen SV Twello. Jesse Oosterwijk (3x) en Sven Spikker (2x) wisten te scoren namens de ploeg van trainer Paul Roskam.

Komende zondag spelen Lettele en Wesepe tegen elkaar.

Beluister de reactie na afloop van Wesepe-trainer Dave Kok bij de collega’s vanĀ Airplay Sport