8 september 2016 Lees Meer →

Danny Holla keert terug bij PEC Zwolle

Ondanks de gesloten transfermarkt, heeft PEC Zwolle zich donderdag versterkt, Danny Holla voegt zich transfervrij bij de selectie. De 28-jarige verdedigende middenvelder die tot deze zomer onder contract stond bij het Engelse Brighton & Hove Albion tekent een contract voor een seizoen. Holla is geen onbekende voor PEC Zwolle, hij kwam in het seizoen 2007/2008 al een half jaar voor de club uit. Naast deze periode stond hij in Nederland nog onder contract bij FC Groningen, VVV-Venlo en ADO Den Haag.

Danny Holla over zijn komst: ,,Het voelt goed om bij PEC Zwolle terug te keren. Ik ken de club en het is mooi om te zien wat voor groei er de laatste paar seizoenen heeft plaatsgevonden. Ook werkt het natuurlijk mee dat ik in Groningen met trainer/coach Ron Jans prettig heb samengewerkt. Voor mij persoonlijk is het van belang om het komende seizoen minuten te maken en weer in een ritme te komen. Ik ben blij deze kans bij PEC Zwolle te krijgen.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Met Danny halen we een ervaren middenvelder bij onze groep. Doordat hij een verleden bij PEC Zwolle heeft, weten we als club precies wat we aan hem hebben. Zo is hij met zijn energieke manier van voetballen een toegevoegde waarde voor onze selectie, die op deze manier nog meer in balans komt. Danny sluit vanaf vrijdag bij ons aan op het trainingsveld.”

SportSport