Dalfsen snakte naar drie punten en vond ze in Deventer

In Deventer kon Dalfsen in 4H eindelijk weer eens drie punten bijschrijven. Met een 2-5 overwinning op IJsselstreek was het vijf duels geleden dat er werd gewonnen: OVC’21 werd op 5 oktober met 2-3 verslagen.

De thuisploeg kwam nog wel tweemaal op voorsprong. Tweemaal (1-0 en 2-1) was het Ekrem Aydin die het Dalfser doel succesvol wist te vinden. Voordat Dalfsen de 1-1 maakte, raakte Koen Sloot eerst nog de paal. Spits Werner Snel (foto) legde even later de bal goed neer voor Wouter Middelveen die wel het doelpunt kon maken. Aydin was het die voor rust IJsselstreek, na een prima aanval, op voorsprong schoot (2-1).

Na rust startte de ploeg van trainer Peter Reumer echter furieus. Binnen vijf minuten was het opnieuw Wouter Middelveen die voor doelpunten zorgde, waarmee Dalfsen zelfs op een 2-2 en 2-3 voorsprong kwam. ‘IJsselstreek leek daarna gebroken. Werner Snel maakte 2-4 en Remco Hultink 2-5. Een goede overwinning en absoluut verdiend. De tweede helft kwamen we niet meer in de problemen’, wist Dalfser doelman Nijenhuis.

Met elf punten uit tien duels staat Dalfsen op een tiende plaats in 4H. Komende zondag krijgt men nummer twee Haarle op bezoek. De ploeg van trainer Richard Smit won vandaag op eigen veld van OVC’21 met 1-0. Arnon Zwijnenberg maakte na een kwartier spelen de enige treffer van de wedstrijd.