Dalfsen frustreert nu een keer de tegenstander

Veel wedstrijden deze seizoenshelft speelde Dalfsen prima voetbal, maar miste men de kracht om de doelpunten te maken en ontbrak het geluk. Vandaag was het op Sportpark Gerner een keer andersom. Tegen SV Zwolle werd dodelijk effectief een 3-0 voorsprong opgebouwd, werd deze ook weer tenietgedaan, maar won men in blessuretijd alsnog (4-3).

Thuisploeg Dalfsen had het zwaar, maar wist raad met drie kansen die men kreeg. Wouter Middelveen (1-0), Werner Snel (2-0) en Sjoerd Klarenbeek (3-0) wisten na een halfuur de nodige verbazing bij de Zwollenaren los te maken. Voor rust wist de ploeg van Wijhenaar Joshua Nijlant echter nog wel terug te komen via een kopbal van Ingmar Jonker (3-1) na een vrije trap en Koen Hultink die de 3-2 binnengleed.

Na rust wist SV Zwolle het terugvechten goed te belonen met de 3-3 uit mooi genomen vrije trap van Melvin Hofman. Daarna was het een zeer open wedstrijd met grote kansen voor beide ploegen. Dalfsen trok nu eens aan het langste eind toen Sjoerd Klarenbeek in de blessuretijd via het hoofd van Werner Snel de winnende treffer kon maken (4-3).

De ploeg van trainer Peter Reumer gaat met 14 punten uit 13 duels de winterstop in. Op zondag 25 januari hervat men de competitie in Bathmen tegen ABS.