UPDATE: Wesley Verhoek naar GA Eagles

Wesley Verhoek speelt komend halfjaar voor GA Eagles. De buitenspeler wordt gehuurd van Feyenoord. GA Eagles-voorzitter Edwin Lugt laat op Twitter weten: ‘We gaan het nu toch alvast maar aankondigen: Wesley Verhoek komt naar GAE.’

Even later laat de speler zelf op officiele website weten: ‘De motivatie naar Go Ahead Eagles te gaan, komt voort uit de speelminuten die ik krijg en het vertrouwen dat trainer Foeke Booy in mij uitsprak. De gesprekken met hem en voorzitter Edwin Lugt gingen in goede harmonie en gaven een goed gevoel. Ik wil ze daarvoor echt de complimenten geven. Ik voelde meteen waardering. Ook Feyenoord en Martin van Geel moet ik complimenten geven. Ik wil zo graag weer wekelijks in de Eredivisie voetballen en zij hebben heel goed meegewerkt om dit mogelijk te maken.’

Trainer Booy: ‘Dit is heel goed nieuws voor ons. Ik heb altijd gezegd dat ik vol vertrouwen in onze groep heb, maar als er een speler komt die ons echt sterker kan maken, die we echt kunnen gebruiken, is dat geweldig natuurlijk. Wesley is zo’n speler.’

Mooi detail is dat Verhoek aanstaande zondag direct al inzetbaar is tegen zijn oude club ADO Den Haag.