‘Een wedstrijd om de bovenste plekken in 3B leverde vandaag een duel waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren’, weet Lemelerveld-trainer Edwin Duim (foto). De oranje-witten gingen namelijk vandaag bij Colmschate’33 op bezoek. Een inhaalduel waarin beide ploegen elkaar in de stand slechts drie punten ontliepen. Dit zou na afloop van het doelpuntloze duel ook zo blijven (0-0).

‘Het was aftasten en hier en daar wat speldenprikjes uitdelen. Echte grote kansen vielen er niet te noteren’, vertelt Duim. De oefenmeester zag gepaste voorzichtigheid op Sportpark de Achterhoek. Ook de Deventer ploeg onder leiding van ex-prof Harry Decheiver speelde niet vol op de aanval, waardoor zich een boeiend voetbalspel afspeelde, zonder grote kansen.

‘Op het laatst probeerde ik met enkele wisselingen en wat meer snelheid voorin de wedstrijd iets te forceren. Onder andere Rob Grefelman maakte na lange tijd weer zijn rentree. Toch bleef het bij 0-0’, aldus een niet ontevreden Edwin Duim.

Volgende week speelt Lemelerveld thuis tegen de nieuwe nummer twee Heerde. Een topduel aangezien Heerde vandaag het inhaalduel van De Gazelle won (1-6) en nog maar op één punt van de Lemelervelders staat. ‘Mooie wedstrijden voor de jongens in de top van de derde klasse’, besluit de oefenmeester.