Chiel van Dartel zal naar alle waarschijnlijkheid zondag a.s. zijn rentree maken in de wedstrijdselectie van S.V. Heeten. Na ruim 3 maanden blessureleed heeft hij op de trainingen laten zien weer op de goede weg te zijn. Chiel kijkt terug op deze revalidatieperiode en blikt vooruit op het duel tegen EMMS. EMMS staat precies op het midden van de competitie op de 3e plaats, met evenveel behaalde punten als Heeten. De uitwedstrijd werd door Heeten met 1-5 gewonnen.

‘’Zoals bekend heb ik nog veel geluk gehad met mijn blessure. Een scheurtje in het bot is minder ernstig en kent een minder lange herstel periode als een scheurtje in een spier rondom de knie. Nadat mijn knie uit het gips mocht, heb ik al snel weer veel kunnen en mogen doen. Dit bleek dus erg gunstig te zijn voor een korte revalidatieperiode. Nu weer 3 weken voluit te hebben getraind zit ik zondag weer in mijn voetbal kleren op de bank.

EMMS was onze eerste tegenstander in de competitie. Na een uiteraard slechte start van de wedstrijd kwamen we 1-0 achter, maar later kwamen we er toch achter dat wij een kwalitatief beter elftal hadden. Dit resulteerde ook in een overwinning.

Toch verwacht ik, ook gezien de afgelopen weken dat het zondag lastiger wordt. EMMS staat nu steviger in hun schoenen en verwacht dus ook een aanvallender ploeg dan onze uitwedstrijd. Afgelopen zondag had alleen Rick Evers een ruime voldoende behaald en toch stonden we lang op 0-1 voorsprong. Ik hoop dat het zondag anders gaat, en dat er meerdere spelers aan het eind van de wedstrijd ook een ruim voldoende scoren. Als dat ons lukt ben ik ervan overtuigd dat we zondag de wedstrijd naar ons toe kunnen trekken en EMMS opzij kunnen zetten.’’

bron: SV Heeten