Business Team Go Ahead Eagles verslaat Vitesse

Waar de profs van Go Ahead Eagles knap terugkwamen uit bij Vitesse en een 2-0 achterstand ombogen in een verdiende 2-2 eindstand, was drie uur daarvoor het business team van Go Ahead Eagles wederom succesvol. Zij wonnen met 3-1 van het business team van Vitesse.

David van Zijl (de Kaasbaas) strafte binnen 5 minuten een fout in de verdediging van Vitesse af waardoor de 1-0 al vrij snel op het scorebord stond. Na circa 20 minuten maakte Martijn Bouwmeester (Go Ahead Eagles) bekeken de 2-0 door de keeper mooi te omspelen. Nog voor rust was het Norbert Horstink (Credion) die met een schot van afstand de 3-0 voor zijn rekening nam en zich met die actie tot man of the match kroonde in de ogen van de gastheren van Vitesse. Met de stand van 3-0 ging het business team van Go Ahead Eagles met een gerust hart de rust in.

Meteen na de rust kreeg Go Ahead Eagles nog legio kansen, maar het vizier stond helaas niet op scherp. Vitesse kreeg ook nog een aantal kansen maar verder dan de 3-1 kwamen ze niet.

Een mooie wedstrijd werd afgesloten met een heerlijk diner in het stadion van Vitesse waarna de sponsoren van Go Ahead Eagles van de wedstrijd genoten.

Op de foto staan de volgende business team leden van Go Ahead Eagles:
Herman Holtmaat (Aventus), Sander Jongsma (Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen), Martijn Bouwmeester (Go Ahead Eagles), Thijs Kappert (TCR Groep), Zoran Uletilovic (IS&P Interim Services), Rutger van Reysen (RvR Flexsolutions), Norbert Horstink (Credion), David van Zijl (de Kaasbaas), Andre Massink (Coca Cola), Jarno Klouth (Schimmel & Plante), Heinie Beekman (HT Telecom), Henri Bril (Rabobank), Martijn van Dijk (KroeseWevers).