Business Team Go Ahead Eagles verslaat SC Heerenveen wel

Daar waar het Go Ahead Eagles zaterdag niet lukte om de 0-2 voorsprong vast te houden in en tegen SC Heerenveen (2-2), was het business team drie uur daarvoor wel succesvol. Zij wonnen met 5-1 van het business team van SC Heerenveen.

Heinie Beekman (HT Telecom) opende de score met een bekeken schot waarna het snel 1-1 werd door onoplettendheid in de verdediging. Maar nog voor rust maakte Edwin de Goede (IT-loket) de 2-1 wat tevens de ruststand was. Na rust verpletterde het business team van Go Ahead Eagles het team van Heerenveen met zeer goed combinatiespel. Sander Jongsma (Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen) maakte bekeken de 3-1, waarna Thijs Kappert (TCR Groep) de 4-1 tegen het net knalde. Na een zeer mooie aanval was het slotakkoord voor wederom Sander Jongsma die de keeper op fraaie wijze verschalkte, eindstand 5-1.

Een mooie wedstrijd werd afgesloten met een heerlijk buffet in het stadion waarna de sponsoren van Go Ahead Eagles van de wedstrijd genoten.

Op de foto staan de volgende business team leden van Go Ahead Eagles:

Thijs Kappert (TCR Groep), Andre Massink (Coca Cola), Tom Vastenavond (Salland Voetbal), Sander Jongsma (Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen), Edwin de Goede (IT-loket), Jelle Beuker (Go Ahead Eagles), Ernesto Grave (BuroC5), Maarten van Polen (Promotiebeker), Heinie Beekman (HT Telecom), Thijs Beekman (MKB Deventer), David van Zijl (Kaasbaas), Frank van Dijk (Bakker Bart Twello), Zoran Uletilovic (IS&P Interim Services).