Het team van Bumac/Oosterwechel heeft het 2e Internationale Zaalvoetbal Toernooi van Café de Gouverneur op zijn naam geschreven. Bumac won in de finale van Voegbedrijf Koerhuis met 2-0. Het toernooi wat door Café de Gouverneur georganiseerd werd in de Rohda-hal deden in totaal zo’n 100 spelers aan mee. Beide teams komen uit in de zaalvoetbalcompetitie van Rohda Raalte. Het was Bumac wat in de halve finales de Duiters uit Tuss Anfeld, Oranje Schreck versloeg na shoot-outs. De eerste editie vorig jaar was immers nog op naam geschreven door het duitse team, wat vorig jaar na penalties Bumac versloeg.
Zeer positief aan dit toernooi was dat er geen enkele tijdstraf werd gegeven door scheidsrechters, de heren Roelofs en Bloo. Ook positief was de deelname van het eerste dames team van Sv Raalte. De dames werden dan wel elfde, van de twaalf teams, maar waren zeer positief ingesteld. Het in ruime getale opgekomen publiek genoot dan ook van deze deelname.
Na het toernooi was het dan ook in Café de Gouverneur nog lang gezellig tijdens de prijsuitreiking en daarna. Volgend jaar zal dit Toernooi dan ook weer op de eerste zondag van het nieuwe jaar georganiseerd worden!