Broekland-trainer Rouwenhorst tekent één seizoen bij

Arnoud Rouwenhorst is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van SV Broekland. De oefenmeester had gisteren een prima gesprek met de club die dit seizoen als promovendus uitkomt in 4H: ‘Er is vertrouwen vanuit de club naar mij en andersom, dat maakt dat we er één seizoen aan vastplakken.’

‘Ondanks dat de punten dit seizoen nog niet zoveel zijn als gehoopt en verwacht is er veel vertrouwen dat dit het komende halfjaar nog goedkomt’, licht Rouwenhorst toe.

Broekland staat momenteel op de tiende plaats in 4H met dertien punten uit twaalf duels. Door een 5-1 overwinning vorige week op Diepenveen probeert de ploeg van Rouwenhorst weer aansluiting te vinden met de grote middenmoot. Morgen speelt de ploeg nog eenmaal voor de winterstop: in Ommen tegen OVC’21.

‘OVC’21 heeft een stabiele ploeg en hebben weinig gekke uitslagen. Toch verloren ze vorige week bij Lettele met 2-1 en zullen ze gebrand zijn om iets goed te maken. Het zal voor ons een zware tegenstander worden. Ik heb nog drie vraagtekens over jongens die mogelijk wel of niet kunnen spelen, dat zal morgen duidelijk moeten worden. Bij een overwinning zouden we onze betere vorm van de laatste weken, meer kracht bij kunnen zetten’, sluit Rouwenhorst af.

OVC’21-Broekland, zondag 15 december 14.oou