Broekland-trainer Rouwenhorst tekent bij Dedemsvaart

Arnoud Rouwenhorst (foto) wordt de nieuwe trainer van SV Dedemsvaart. De huidige trainer van Broekland volgt daarmee Patrick Wijsman op, die op zijn beurt naar Haarle vertrekt. Broekland krijgt volgend seizoen Richard van Dellen (komt van Schalkhaar 2) voor de groep. 

Zwollenaar Rouwenhorst (34) is bezig aan zijn derde seizoen in Broekland en koos bewust voor een nieuwe uitdaging. ‘Komend half jaar zal ik nog met veel energie actief zijn bij sv Broekland, maar tegelijkertijd sv Dedemsvaart goed in de gaten houden. Ik hoop dat het de spelersgroep en begeleiding komende seizoenshelft lukt om zich terug te knokken en zich te handhaven in de 3e klasse’, laat de oefenmeester weten op de website van SV Dedemsvaart.

Dedemsvaart staat momenteel in zondag 3A troosteloos onderaan met 5 punten uit 13 duels. Broekland staat in zondag 4H op een prima achtste plaats met 20 punten uit 13 duels.

Voor Rouwenhorst was Broekland zijn eerste klus als hoofdtrainer. De voormalig jeugdtrainer van onder meer ASV Dronten, SC Enschede en Staphorst werd in Broekland anderhalf jaar geleden kampioen van de vijfde klasse.