Bosschaart en GA Eagles weten elkaar niet te vinden

Routinier Pascal Bosschaart (33) en GA Eagles waren elkaar de afgelopen weken aan het testen om te kijken of het ‘klikte’ aan twee kanten. Tijdens het trainingskamp in Garderen, die vandaag van start ging, zouden de clubleiding en Bosschaart met elkaar spreken over een eventueel contract. Op dag 1 in Garderen bleek dat Bosschaart en de Deventenaren elkaar niet wisten te vinden.

‘Jammer , maar niks aan te doen’, laat Bosschaart weten op de site van Sport Promotions. ‘Ik moet zeggen dat ik een heel goede indruk van de club heb gekregen. En Go Ahead was ook tevreden over mij, dat gaf coach Foeke Booy (foto) ook duidelijk aan in de gesprekken die ik met hem heb gevoerd.’

Bosschaart vervolgt: ‘De club kwam ook met een aanbieding, maar ik heb die naast me neergelegd. Ik vond dat de zaken wel een beetje met elkaar in verhouding moesten staan, zeker ook gezien de reistijd die ik dagelijks kwijt zou zijn. Jammer, want ik was graag met Eagles tot overeenstemming gekomen.’

De ex-speler van onder meer FC Utrecht, ADO Den Haag en Feyenoord gaat nu uitkijken naar een andere club.