Booy met fitte groep naar Arnhem
Zondag wacht een belangrijk duel voor Go Ahead Eagles. De huidig nummer dertien neemt het dan op tegen de nummer vier Vitesse. Beide trainers beschikken over een fitte selectie. Bij GAE keert de belangrijke Overgoor terug na een blessure en is ook Antonia er weer bij na zijn schorsing tegen Heerenveen.

Go Ahead won in Arnhem vooralsnog even zo vaak als het er verloor, drie keer, de overige duels eindigden gelijk. ‎Met een gelijkspel zullen de Deventenaren deze editie tevreden zijn. In de race om lijfsbehoud heeft het aan een punt genoeg om de concurrentie definitief voor te blijven. ‎ Mocht het verliezen dan moet men hopen op puntverlies van RKC. Wanneer de Waalwijkers punten laat liggen bij NAC is het alsnog feest in Deventer.

De laatste maal dat de Eagles wonnen in Arnhem was op 22 maart 1996. Dat duel eindigde in 0-3. Het heenduel eindigde ook in een overwinning voor de uitploeg. Go Ahead creerde in dat duel geen kans maar op de tribunes gaf men toch vooral scheidsrechter Makkelie de schuld van de nederlaag. 

Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van Sichem.

Vitesse – Go Ahead Eagles zondag 27 april 14.30 uur.