Voor de topper tegen SC Cambuur zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar. Tot op heden zijn er bijna 5000 kaarten verkocht. Er zijn nog plaatsen te koop voor de Brinkgreverwegtribune (enkele tientallen), de IJsseltribune en de Leo Halle Tribune.

Er geldt een clubcardverplichting voor dit duel. Houders van een clubcard kunnen op vertoon van deze kaart drie losse kaarten kopen en ook seizoenkaarthouders kunnen drie extra kaarten bijkopen. De kaartverkoop loopt tot en met morgenmiddag uitsluitend via de verkooppunten van Primera Ticketbox. Een aantal van deze verkooppunten is tijdens de donderdag-koopavond geopend. Voor adressen zie www.ticketbox.nl. De dagkassa bij het stadion gaat morgen om 19.00 uur open.

Trainer Erik ten Hag verwacht tegen SC Cambuur met dezelfde elf spelers te beginnen die vorige week aan de aftrap stonden tegen FC Oss. Jan Kromkamp (knieklachten) is nog niet beschikbaar. Ook Dennis Gerritsen Mulkens zit in de lappenmand. Tijdens een training scheurde hij zijn kruisband, waardoor het seizoen voor hem nu al ten einde is. Hij zal over enkele weken onder het mes gaan, waarna een lange revalidatieperiode volgt.
Voor aanvang van de wedstrijd tegen SC Cambuur zal Marnix Kolder in het zonnetje worden gezet. Hij speelt zijn 400ste wedstrijd in het betaalde voetbal.
Go Ahead Eagles wijst – wellicht ten overvloede – opnieuw op de nieuwe, strenge en consequente aanpak van de parkeeroverlast rond de wedstrijden in de Adelaarshorst. Opnieuw wordt er gecontroleerd door de politie. Om overlast in de wijk te voorkomen wordt een ieder aangeraden gebruik te maken van de officiĆ«le parkeerterreinen, die op loopafstand van het stadion te vinden zijn, zoals de garage op de Beestenmarkt en bij de Leeuwenbrug.